A LollipopCom Kommunikációs Iroda 2010 óta működő kommunikációs-, szponzorációs tanácsadó és rendezvényszervező ügynökség.

Az elmúlt években olyan kisebb és nagyobb események szervezésében vett részt, mint a 2013-as Millenáris Gyereknap, 2014-es Picur viaDal zenei tehetségkutató, Vasúttörténeti Park események, mint a Télapó Expressz, a Boomerang Nyuszi Expressz és a Gyermeknap, valamint az eisberg Salibuli és egyéb céges-, illetve családi/gyermek tömegrendezvények.

A Balatoni Hacacáré élménytúra a cég első saját fejlesztésű rendezvénysorozata, amit a szervezők több helyszín bevonásával bővítenek 2016-tól. 

www.lollipopcommunication.hu
www.facebook.com/balatonihacacare

 

IDŐPONTOK

A Balatoni Hacacáré az alábbi időpontokban és helyszíneken kerül megrendezésre:

2016. július 9-10.

Alsóörsi strand

Az óriás vizicsúzda mellett

Gyönyörűen parkosított, rendezett, családbarát környezetével, esztétikus megjelenésével, megfelelő mennyiségű árnyékot adó fáival, kellemes, biztonságos medrével a nyaralók egyik kedvenc fürdőhelye.

2016. július 23-24.

Csopaki strand

Az óriás vizicsúzda mellett

Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand.


2016. július 30-31.

Balatonfüred

Kisfaludy Strand

Az északi Balaton-part egyik legnagyobb szórakoztató strandja Balatonfüred keleti részén található. Tágas, ingyenes parkolója, szolid belépőjegy árai segítik az olcsó, de igényes pihenést keresőket.

2016. augusztus 6-7.

Balatonalmádi

Wesselényi Strand

Balatonalmádi legnagyobb strandja sok vendéglátó egységgel, pihenési, sportolási lehetőséggel.