Kedves Látogatóink! Kedves Szülők és Gyerekek!

Idén szeretnénk tudni arról, hogy hogyan éreztétek magatokat a Balatoni Hacacáré rendezvényen és azok programjain. Aki ellátogat hozzánk, talál egy üzenőfalat, mellette Balatoni Hacacáré 'Üzenet a Balatonról' kártyát. Ha ott hagyod a "nyomodat", írsz nekünk, megadod nevedet és email címedet, akkor részt veszel sorsolásunkon, ahol a fődíj egy 4 főre szóló wellness hétvége! A helyszínen a legviccesebb és legkedvesebb üzeneteket Balatoni Hacacárés buborékfújóval díjazzuk. Látogassatok ki mindegyik vagy valamelyik hétvégére, szórakozzatok, üzenjetek és nyerjetek!

A MetLife Nagy Balatoni Egészségfelmérésén érdemes részt venni! Miért?! Egyrészt jó móka és információ tested állapotáról, másrészt a helyszínen strandlabdával díjazzuk a részvételt. Sőt részt vehetsz a nyereményjátékban is, aminek fődíja wellness hétvége, Snoopy és Mattel ajándékcsomag.

MettLife Egészség Bázis - Tanulj menő gyerektáncot, frissítsd fel magad jógával, vízi aerobikozz minden szombat és vasárnap 11 órától,  és vegyél részt a MetLife Nagy Balatoni Egészségfelmérésén! Szuper ajándékok várnak, illetve ha részt veszel a felmérésben, akkor akár egy wellness hétvégét is nyerhetsz a családnak. Mozogd magad egészségesre, jelentkezz a foglalkozásokra a MetLife animátoroknál. Nyáron is egészségesen!

A Balatoni Hacacáréra kilátogató NIVEA Stúdió a helyszínen ingyenes műszeres arcbőr- és testállapot mérést, valamint UV kamerás fényképezést kínál a vendégek számára. A méréseken és a fényképezésen résztvevők bőrtípusuknak megfelelő termékmintákat kapnak, hogy a termékeket otthon is kipróbálhassák. A gyerekeket pedig várja a NIVEA Mesevilága és napvédelemre oktató játékunk, melyben a résztvevő kicsik apró ajándékot kapnak.

Vár minden hétvégén a Cartoon Network Képzeletműhely sátor! Hogy mit lehet itt csinálni?! Bowling, kreatív alkotó sarok, animációs workshop, óriás puzzle programokkal a gyerekek kedvence lesz ez a helyszín. Első hétvégén röpladbával, második hétvégén Pindúr Pandúrok tabletes játékokkal, harmadik és negyedi hétvégén Cartoon Network memóriajátékkal egészül ki a program. Kalandra fel!

A legkisebbeket várja a játéksátor, számos kedvenccel, így Barbie-val, Hot Wheels pályákkal és kisautókkal, illetve a készséget is jól fejlesztő Fisher Price játékokkal.

Szereted a meséket? Akkor a BOOKR Kids Meseasztalnál a helyed. Olvasd kedvenc meséidet tableten és játssz a játékokkal!

Ha te is a Jégkorszak című animációs film megszállottja vagy, akkor nálunk a helyed. Találkozz Motkánnyal, szerezz be egy Jégkorszak 5. foglalkoztató lapot! Garantáltan jó móka lesz!

 Figyelem! A rendezvény helyszínén kép- és hangfelvétel készül, amelyet a szervezők a későbbiekben felhasználhatnak. Megértéseteket köszönjük!

IDŐPONTOK

A Balatoni Hacacáré az alábbi időpontokban és helyszíneken kerül megrendezésre:

2016. július 9-10.

Alsóörsi strand

Az óriás vizicsúzda mellett

Gyönyörűen parkosított, rendezett, családbarát környezetével, esztétikus megjelenésével, megfelelő mennyiségű árnyékot adó fáival, kellemes, biztonságos medrével a nyaralók egyik kedvenc fürdőhelye.

2016. július 23-24.

Csopaki strand

Az óriás vizicsúzda mellett

Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand.


2016. július 30-31.

Balatonfüred

Kisfaludy Strand

Az északi Balaton-part egyik legnagyobb szórakoztató strandja Balatonfüred keleti részén található. Tágas, ingyenes parkolója, szolid belépőjegy árai segítik az olcsó, de igényes pihenést keresőket.

2016. augusztus 6-7.

Balatonalmádi

Wesselényi Strand

Balatonalmádi legnagyobb strandja sok vendéglátó egységgel, pihenési, sportolási lehetőséggel.